-->

Integreret solcelletag​

Hos tømrermester Otterup-Hjulmand udfører vi integrerede solcelletag på huse rundt omkring i landet. Vi tilbyder montering og hjælp med opsætning af solcellesystemer på alle typer huse og tage. Skal dit tag renoveres eller udskiftes, er dette en oplagt mulighed for at optimere med et integreret solcelletag. Men er dit tag velholdt og fuldt funktionelt, kan vi sagtens montere solcellepaneler her uden at lægge et helt nyt tag. Hos Otterup-Hjulman tror vi på en mere bæredygtig fremtid, og vi er overbeviste om, at solcelletag er en af de mest velfungerende løsninger på markedet pt. Skal vi hjælpe dig med overgangen til at blive en selvforsynende husholdning med et bæredygtigt energisystem? Vi sørger for en tjekket og nem installering.

Installation af solceller med en tømrers snilde

Solcellepaneler på taget er ikke længere lig med en klodset og æstetisk utiltalende løsning. Otterup-Hjulmand udfører integrerede solcelletage med øje for detaljerne. Oftest vil solcellepanelerne ligge i højde med taget eller en smule lavere, dette er afhængig af bygningens tagtype og valg af paneler. Når du kontakter os, taler vi om, hvilke løsninger, der passer bedst til dig og dit hus. Uanset hvad du vælger, monterer vi dine nye solpaneler efter alle kunstens regler. Vores tømrer og snedkerfaglighed, sikrer dig det allerbedste resultat. Solcelletage er super smarte, fordi de ikke kræver samme vedligeholdelse, som almindelige tage. Når vi har monteret dem, og dit tag står flot og skarpt, behøver du ikke bruge flere kræfter på det.

En bæredygtig energikilde til en selvforsynende husholdning

Integrerede solcelletage er en supermoderne energikilde med mange fordele. Et integreret solceletag er nærmest vedligeholdelsesfrit samt en bæredygtig løsning til dig, som gerne vil være mere selvforsynende. Afhængig af hvilken type solpaneler du ønsker, kommer de i forskellige farver og med varierende styrke. Vi vejleder dig gerne, når du skal træffe valget. Kontakt os allerde i dag, hvis du har forespørgsler eller ønsker et uforpligtende tilbud. 

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

udfyld formularen
​og få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Hvad er dine behov?

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det smukke tømrerarbejde.

Tømrermester Otterup-Hjulmand

Havbovej 1, 2665 Vallensbæk Strand

CVR-nummer: 31573912

Læs vores cookiepolitik

Tømrermester Otterup-Hjulmand er en mindre tømrervirksomhed, der har fokus på renovering og tilbygning for private boligejere og virksomheder.

Vi satser på kvalitet hele vejen igennem, og rådgiver vores kunder professionelt ved deres byggeprojekt.

© 2021 Tømrermester Otterup-Hjulmand. Alle rettigheder forbeholdes.