-->

​Nybyggeri og Renovering​

Vi får dig i mål med dit drømmeprojekt. Som professionel snedker og tømrermester kan Otterup-Hjulmand realisere din boligdrøm. Om end det gælder en totalrenovering eller nybyggeri har vi den påkrævede erfaring og viden. Vi er vant til at samarbejde med andre fagligheder, f.eks. kompetente murere og blikkenslagere, og har erfaring med al slags bygningsarbejde. Hos os er der ikke så meget bøvl, vi løser enhver opgave med stor faglig interesse og kompetence. Hos os går erfaring og grundighed hånd i hånd med effektive og rutinerede løsninger. Vores filosofi er at godt håndværk altid betaler sig – og vi går op i at finde bæredygtige og holdbare løsninger til vores kunder. Har du et projekt i tankerne, som vi skal realiserer eller som du ønsker sparring på? Kontakt os allerede i dag, vi står klar til at vejlede dig.

Renovering af hus eller lejlighed

Uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde, kan vi hjælpe dig med renovering af din bygning. Vi renoverer blandt andet køkkener, badeværelser, bryggers, trapper eller terrasser. Er dit hus meget slidt og gammelt, kan det tyde på, at det giver mening at overveje en totalrenovering. Vi holder overblikket og får renoveringsprojektet i mål, så du uden alt for meget besvær kan nyde den gennemgribende forvandling en renovering kan være. Renovering af hus eller lejlighed er desuden en helt oplagt mulighed for at sætte dit helt personlige præg på din bolig, ligesom det er oplagt at tænke over hvordan du kan energioptimere boligen. Vi hjælper dig hele vejen, og kan med vores mange års erfaring guide dig til de valg, som passer allerbedst til dine behov. Hvad der er sikkert og vist er, at du efter vi har renoveret dit hjem eller din arbejdsplads, vil kunne nyde kvalitetsløsninger og lækre detaljer, og at din bygning vil stå knivskarp og lækker bagefter. 

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

udfyld formularen
​og få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Hvad er dine behov?

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det smukke tømrerarbejde.

Tømrermester Otterup-Hjulmand

Havbovej 1, 2665 Vallensbæk Strand

CVR-nummer: 31573912

Læs vores cookiepolitik

Tømrermester Otterup-Hjulmand er en mindre tømrervirksomhed, der har fokus på renovering og tilbygning for private boligejere og virksomheder.

Vi satser på kvalitet hele vejen igennem, og rådgiver vores kunder professionelt ved deres byggeprojekt.

© 2021 Tømrermester Otterup-Hjulmand. Alle rettigheder forbeholdes.