Solarti solcelletegl

Vi skaber den gode oplevelse

​​Vi skaber tryghed ved at levere et solidt stykke håndværk og yde professionel rådgivning.

Vi tager os tid til vores kunder

For os handler det om at komme ud og levere god service, og skabe den bedste oplevelse.

Vi er fleksible efter dine ønsker

​​Vi har base i Vallensbæk Strand, men arbejder i hele Nordsjælland og Københavnsområdet.

LUKSUS SOLCELLETEGL MONTERES

SOLARTI SOLCELLETEGL

Solarti Solcelletegl er en innovativ løsning, der kombinerer bæredygtighed og æstetik. Disse solcelleteglsten integrerer sømløst solcelleteknologi i tagbeklædningen på en smuk og effektiv måde.

 

Hver Solarti Solcelleteglsten er designet til at fungere som en del af dit tag og omdanner sollys til elektricitet. Dette gør det muligt for dig at udnytte solens kraft til at generere grøn energi og reducere dit energiforbrug. Solcelleteglstenene er fremstillet af holdbare materialer og er lette at installere, hvilket gør dem ideelle til både nybyggeri og renovering.

 

Med Solarti Solcelletegl får du ikke kun en energieffektiv løsning, men også et luksuriøst, smukt og sammenhængende tag, der kan forbedre din ejendoms udseende og værdi. Så hvis du ønsker at gøre dit hjem mere bæredygtigt og samtidig bevare dets æstetiske appel, er Solarti Solcelletegl et fremragende valg.

 

Solarti solcelletegl er en æstetisk integration af standard ler teglsten med højeffektive solcelle paneler. Med integreret solpaneler reducerer du omkostninger på dit tegltag samt dit CO2 aftryk, imens du stadigvæk beholder et flot teglstensudseendelse.

 

Solarti solcelle teglsten kan anvendes på privathuse, offentlige beboelsesbygninger, såvel som bevaringsværdige og fredede bygninger. Solarti teglsten er et veletableret produkt der er blevet installeret på tusindvis af bygninger i Nordeuropa.

Hvorfor vælge solarti solcelletegl?

  • Standard ler teglsten er basis for solcelleteglstenen
  • Høj effektivitet som de bedste solcelle paneler
  • Æstetisk integration: passer med alm. tagsten
  • Fremragende produkt- og elproduktionsgaranti
  • Kan anvendes på privathuse, offentlige og private beboelsesbygninger
  • Egnet til bevaringsværdige og fredede bygninger

indhent et tilbud på integreret solcelleløsning

udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud. Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer. felter med * skal udfyldes.

send mail her

hCaptcha