Tømrerarbejde

Vi skaber den gode oplevelse

​​Vi skaber tryghed ved at levere et solidt stykke håndværk og yde professionel rådgivning.

Vi tager os tid til vores kunder

For os handler det om at komme ud og levere god service, og skabe den bedste oplevelse.

Vi er fleksible efter dine ønsker

​​Vi har base i Vallensbæk Strand, men arbejder i hele Nordsjælland og Københavnsområdet.

SPECIALISTER I RENOVERING OG UDSKIFTNING

Udskiftning af døre og vinduer

​Trænger dine døre og vinduer til at blive skiftet ud, eller skal de bare renoveres? Ved renovering bestræber vi hos Tømrermester Otterup-Hjulmand os altid på at foreslå en løsning, hvor vinduet får det klassiske udseende tilbage. Vi tilbyder blandt andet at udskifte termoruder, glaslister, tætningslister og hængsler. Vi udskifter også delvist nedbrudt træ, som sikrer vinduerne stabilitet og holdbarhed i mange år.

Vi samarbejder med Danmarks førende producenter og kan levere samt udskifte døre og vinduer med færdige elementer. Er dine døre og vinduer nedslidte, eller trænger de bare til en renovering? Tømrermester Otterup-Hjulmand tilbyder flere løsninger.

Ved renovering kan vi blandt andet udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag, ydermere kan partielt nedbrudt træ udskiftes. Ved udskiftning af døre og vinduer kan vi tilbyde levering og udskiftning med færdige elementer fra Danmarks førende fabrikanter.

vi sætter dit drømmekøkken op

Renovering af køkkener

Tømrermester Otterup-Hjulmand har stor erfaring med at sætte køkkener, og står klar med at give gode råd om valg af materialer, funktionalitet og stil. Køkkener i dag er mere åbne, og derfor er det vigtigt, at tage hjemmets øvrige stil i betragtning, når der skal vælges nyt køkken.

Vores tætte samarbejde med førende køkkenleverandører betyder, at vi følger de nyeste køkkentrends, så du får en kompetent rådgivning, når du står og skal realisere dit drømmekøkken. Vi er eksperter i fremstilling, opsætning og udskiftning af køkkener.

Vi råder over et værksted, hvor vi laver personlige køkkener i mange træsorter og størrelser. Dermed får du et personligt og unikt køkken, som passer til din smag og din bolig. Vi tilpasser ligeledes færdigproducerede køkkener, så de passer til rummets form og størrelse.

renovering og nybyggeri til private og erhverv

Nybyggeri og renovering

Vi får dig i mål med dit drømmeprojekt. Som professionel snedker og tømrermester kan Otterup-Hjulmand realisere din boligdrøm. Om end det gælder en totalrenovering eller nybyggeri har vi den påkrævede erfaring og viden. Vi er vant til at samarbejde med andre fagligheder, f.eks. kompetente murere og blikkenslagere, og har erfaring med al slags bygningsarbejde. Hos os er der ikke så meget bøvl, vi løser enhver opgave med stor faglig interesse og kompetence. Hos os går erfaring og grundighed hånd i hånd med effektive og rutinerede løsninger. Vores filosofi er at godt håndværk altid betaler sig – og vi går op i at finde bæredygtige og holdbare løsninger til vores kunder. Har du et projekt i tankerne, som vi skal realiserer eller som du ønsker sparring på? Kontakt os allerede i dag, vi står klar til at vejlede dig.

Uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde, kan vi hjælpe dig med renovering af din bygning. Vi renoverer blandt andet køkkener, badeværelser, bryggers, trapper eller terrasser. Er dit hus meget slidt og gammelt, kan det tyde på, at det giver mening at overveje en totalrenovering. Vi holder overblikket og får renoveringsprojektet i mål, så du uden alt for meget besvær kan nyde den gennemgribende forvandling en renovering kan være. Renovering af hus eller lejlighed er desuden en helt oplagt mulighed for at sætte dit helt personlige præg på din bolig, ligesom det er oplagt at tænke over hvordan du kan energioptimere boligen. Vi hjælper dig hele vejen, og kan med vores mange års erfaring guide dig til de valg, som passer allerbedst til dine behov. Hvad der er sikkert og vist er, at du efter vi har renoveret dit hjem eller din arbejdsplads, vil kunne nyde kvalitetsløsninger og lækre detaljer, og at din bygning vil stå knivskarp og lækker bagefter.