tagrenovering

Vi skaber den gode oplevelse

​​Vi skaber tryghed ved at levere et solidt stykke håndværk og yde professionel rådgivning.

Vi tager os tid til vores kunder

For os handler det om at komme ud og levere god service, og skabe den bedste oplevelse.

Vi er fleksible efter dine ønsker

​​Vi har base i Vallensbæk Strand, men arbejder i hele Nordsjælland og Københavnsområdet.

KVALITET OG STOR PROFESSIONALISME

MANGE FORSKELLIGE TAGLØSNINGER udføres

Ønsker du mere plads? Har du overvejet at inddrage din tagetage i udvidelsen af din bolig? Er du i tvivl om, hvordan du skal renovere og vedligeholde dit tag? Tømrermester Otterup-Hjulmand har stor erfaring med tagarbejde på samtlige typer af huse. Lige fra udvidelse af dit indvendige beboelsesareal ved inddragelse af din tagetage til udendørs luksus i højden ved opbygning af din drømmetagterrasse. Udover dette kan vi blandt andet også lave tag med integreret solceller.

​Vi tilbyder udover det håndværksmæssige yderligere at rådgive omkring, hvilke muligheder der forefindes, for at jeres hjem ikke mister charmen eller det gennemførte stilistiske præg. Tømrermester Otterup-Hjulmand udfører naturligvis også gængse tagreparationer samt vedligeholdelse af skorsten og kviste.​

Tømrermester Otterup-Hjulmand har mange års erfaring inden for nye tagløsninger. Så skal du have lagt et nyt tag, som f.eks. et solcelletag, så er vi en oplagt leverandør. Vores dygtige team bestående af tømrere, murere, blikkenslagere med flere kan levere en samlet løsning til dig, uanset hvilken tagopgave du har brug for bliver løst. Tømrermester Otterup-Hjulmand udfører mange forskellige tagopgaver. Vi udfører blandt andet renovering, lægning og udskiftning af tag.

Vi vægter kvalitet og sikkerhed utrolig højt, og det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig i trygge hænder. Ved at vælge et professionelt tagfirma, som Tømrermester Otterup-Hjulmand, er du sikret professionel rådgivning baseret på mange års erfaring inden for tagarbejde. Du er velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Har du yderligere spørgsmål, kan du henvende dig på enten telefon eller mail.

Indhent tilbud

opgaver vi også udfører

Udskiftning af

døre og vinduer

Er dine døre og vinduer nedslidte, eller trænger de bare til en renovering? Vores tømrerfirma tilbyder flere løsninger.

læs mere her

Vi udfører

Køkkenrenovering

Er dine døre og vinduer nedslidte, eller trænger de bare til en renovering? Vores tømrerfirma tilbyder flere løsninger.

læs mere her

kom i mål med

Nybyggeri / renovering

Er dine døre og vinduer nedslidte, eller trænger de bare til en renovering? Vores tømrerfirma tilbyder flere løsninger.

læs mere her

indhent et tilbud på tagrenovering

udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud. Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer. felter med * skal udfyldes.

send mail her

hCaptcha