Solceller til erhverv

Vi skaber den gode oplevelse

​​Vi skaber tryghed ved at levere et solidt stykke håndværk og yde professionel rådgivning.

Vi tager os tid til vores kunder

For os handler det om at komme ud og levere god service, og skabe den bedste oplevelse.

Vi er fleksible efter dine ønsker

​​Vi har base i Vallensbæk Strand, men arbejder i hele Nordsjælland og Københavnsområdet.

Solenergi har i de seneste årtier markeret sig som en af de mest bæredygtige og økonomisk fordelagtige energikilder på globalt plan. For erhvervslivet repræsenterer denne grønne teknologi ikke kun en vej mod en mere bæredygtig drift, men også en mulighed for at reducere driftsomkostninger markant. Med stigende energipriser og en global bevægelse mod mere miljøvenlige løsninger, er solceller blevet en investering, der både kan betale sig økonomisk og miljømæssigt.

Fordele ved solceller for virksomheder

Ved at investere i solceller kan virksomheder drastisk reducere deres månedlige energiudgifter, da solcellerne konverterer sollys direkte til elektricitet, hvilket mindsker afhængigheden af det offentlige energinet og sænker energiregningen. Desuden styrker implementeringen af solceller virksomhedens grønne profil og viser en aktiv indsats for at opfylde kravene til Corporate Social Responsibility (CSR), hvilket ikke kun kan forbedre virksomhedens image, men også styrke relationerne med miljøbevidste kunder og samarbejdspartnere. Installation af solceller kan desuden øge værdien af virksomhedens faste ejendomme, da bygninger med solceller ofte vurderes højere end tilsvarende uden.

ØKONOMISKE OVERVEJELSER VED INSTALLTION AF SOLCELLER 

 

Økonomiske overvejelser ved investering i solceller omfatter både den indledende investering og de langsigtede besparelser. Selvom opstartsomkostningerne kan synes høje, bør man overveje de vedvarende besparelser.

 

KONTAKT OS FOR ET TILBUD PÅ SOLCELLER TIL DIN VIRKSOMHED

 

Hos Tømrermester Otterup-Hjulmand tilbyder vi solceller til erhverv på hele Sjælland. Kontakt os på telefon 31 44 35 12 eller e-mail info@otteruphjulmand.dk for at få skræddersyet et tilbud til din virksomhed. Du kan også benytte den nedenstående kontaktformular, så vender vi tilbage inden for 24 timer med et tilbud, der passer til netop dine behov og præferencer.

indhent et tilbud på integreret solcelleløsning

udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud. Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer. felter med * skal udfyldes.

send mail her

hCaptcha