-->

Hvordan ser dit drømmekøkken ud? fortæl os!

​Køkkenet spiller i dag en større rolle i hjemmet. Det er her familie og venner samles, når maden skal tilberedes, spises og ofte er det der, festen også slutter. Derfor er det vigtigt, at køkkenet indrettes, så man hygger sig, da det ofte er familiens store fællesrum.


Tømrermester Otterup-Hjulmand har stor erfaring med at installere køkkener, og står klar med at give gode råd om valg af materialer, funktionalitet og stil. Køkkener i dag er mere åbne, og derfor er det vigtigt, at tage hjemmets øvrige stil i betragtning, når der skal vælges nyt køkken.

Vores tætte samarbejde med førende køkkenleverandører betyder, at vi følger de nyeste køkkentrends, så du får en kompetent rådgivning, når du står og skal realisere dit drømmekøkken. Vi er eksperter i fremstilling, opsætning og udskiftning af køkkener.


Vi råder over et værksted, hvor vi laver personlige køkkener i mange træsorter og størrelser. Dermed får du et personligt og unikt køkken, som passer til din smag og din bolig. Vi tilpasser ligeledes færdigproducerede køkkener, så de passer til rummets form og størrelse.

Hvad kan vi hjælpe dig med?​

udfyld formularen
​og få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​​

Hvad er dine behov?

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det smukke tømrerarbejde.

Tømrermester Otterup-Hjulmand

Havbovej 1, 2665 Vallensbæk Strand

CVR-nummer: 31573912

Læs vores cookiepolitik

Tømrermester Otterup-Hjulmand er en mindre tømrervirksomhed, der har fokus på renovering og tilbygning for private boligejere og virksomheder.

Vi satser på kvalitet hele vejen igennem, og rådgiver vores kunder professionelt ved deres byggeprojekt.

© 2021 Tømrermester Otterup-Hjulmand. Alle rettigheder forbeholdes.