Vi skaber den gode oplevelse

​​Vi skaber tryghed ved at levere et solidt stykke håndværk og yde professionel rådgivning.

Vi tager os tid til vores kunder

For os handler det om at komme ud og levere god service, og skabe den bedste oplevelse.

Vi er fleksible efter dine ønsker

​​Vi har base i Vallensbæk Strand, men arbejder i hele Nordsjælland og Københavnsområdet.

En banebrydende løsning til at generere grøn energi

Læs om innovative designs og teknologier, der forener æstetik med bæredygtighed. Find information om installationsmuligheder og hvordan integrerede solceller kan optimere din bygnings energieffektivitet.

Tag det næste skridt mod en mere miljøvenlig fremtid med vores guide til integrerede solceller.

Se vores udvalg i solcelleløsninger

SALG OG MONTAGE Af integrerede solceller 

Hos Tømrermester Otterup-Hjulmand sælger og monterer vi integrerede solcelletag i tæt samarbejde med All Green og XL-BYG Knud Larsen Professionel på huse rundt omkring i landet. Vi tilbyder montering og hjælp med opsætning af solcellesystemer på alle typer huse og tage. Skal dit tag renoveres eller udskiftes, er dette en oplagt mulighed for at optimere med et integreret solcelletag. Men er dit tag velholdt og fuldt funktionelt, kan vi sagtens montere solcellepaneler her uden at lægge et helt nyt tag.

 

Hos Tømrermester Otterup-Hjulmand tror vi på en mere bæredygtig fremtid, og vi er overbeviste om, at solcelletag er en af de mest velfungerende løsninger på markedet pt. Skal vi hjælpe dig med overgangen til at blive en selvforsynende husholdning med et bæredygtigt energisystem? Vi sørger for en tjekket og nem installering.

Indhent et tilbud

Kvalitetsbevidst tømrer

installation af solceller med en tømrers snilde

Solcellepaneler på taget er ikke længere lig med en klodset og æstetisk utiltalende løsning. Otterup-Hjulmand udfører integrerede solcelletage med øje for detaljerne. Oftest vil solcellepanelerne ligge i højde med taget eller en smule lavere, dette er afhængig af bygningens tagtype og valg af paneler.

Når du kontakter os, taler vi om, hvilke løsninger, der passer bedst til dig og dit hus. Uanset hvad du vælger, monterer vi dine nye solpaneler efter alle kunstens regler. Vores tømrer og snedkerfaglighed, sikrer dig det allerbedste resultat. Solcelletage er super smarte, fordi de ikke kræver samme vedligeholdelse, som almindelige tage. Når vi har monteret dem, og dit tag står flot og skarpt, behøver du ikke bruge flere kræfter på det.

pålideligt håndværk

EN BÆREDYGTIG ENERGIKILDE TIL EN SELVFORSYNENDE HUSHOLDNING

Integrerede solcelletage er en supermoderne energikilde med mange fordele. Et integreret solceletag er nærmest vedligeholdelsesfrit samt en bæredygtig løsning til dig, som gerne vil være mere selvforsynende. Afhængig af hvilken type solpaneler du ønsker, kommer de i forskellige farver og med varierende styrke.

Vi vejleder dig gerne, når du skal træffe valget. Kontakt os allerde i dag, hvis du har forespørgsler eller ønsker et uforpligtende tilbud. 

Vores udvalg af solcelletegl

Solarti
Roofit
Viridian
Solarstone

indhent et tilbud på integreret solcelleløsning

udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud. Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer. felter med * skal udfyldes.

send mail her

hCaptcha